programlehetőségek

Kirándulási lehetőségek a környéken

Csere-hegyi kilátó

Készülj fel egy lenyűgöző utazásra a Csere-hegyi kilátóra! Gyönyörű panoráma és friss hegyi levegő vár rád. Ne hagyd ki ezt az elbűvölő élményt, és fedezd fel a táj szépségeit magad is! Lépj ki a mindennapokból, és merülj el a Csere-hegy varázsában!

Köcsi-tó és tanösvény

Sétálj a csendes tavirózsák között, és fedezd fel a kanyargós ösvények titokzatos szépségét. Merülj el a természet hangjaiban és illataiban. Várunk szeretettel, hogy együtt élvezhessük a Köcsi-tó és tanösvény nyugalmát és báját. Gyere, és hozz létre felejthetetlen élményeket a természet ölelésében!

Óvári Messzelátó

Ismerd meg a környék varázslatos szépségét az Óvári messzelátó tetejéről! Magasabbra emelkedve az Óvár tetején, lenyűgöző kilátás tárul eléd, és belemerülhetsz a történelem és a táj egyedülálló találkozásába. Ne hagyja ki ezt a csodálatos élményt, és tegyen egy sétát az Óvári messzelátóhoz, hogy részese lehessen ennek a lenyűgöző panorámának!

Kerényi Imre Kult-Magtár

Élvezze zenés, inspiráló estéinket, színházi előadásainkat és kulturális programjainkat egész évben Balatonalmádiban a Kerényi Imre Kult-Magtárban!
Merüljön el a Vörösberényi Kolostor és a Magtár Kultúrtár-ház színházi élményeiben! Minden, amire kultúrával kapcsolatosan vágyik! Csatlakozzon hozzánk Balatonalmádiban, és tapasztalja meg a Veszprémi Petőfi Színház varázslatos világát! Balatonalmádi-Veszprémi Petőfi Színház – ahol a kultúra életre kel!

Angyalos Boldogasszony-kápolna

Fedezd fel ezt a csendes szentélyt, mely mély békét és megnyugvást hoz el szívednek. Kortalan szépségével és szent atmoszférájával az Angyalos Boldogasszony-kápolna a nyugalom szigete. Engedd, hogy elvarázsoljon és feltöltse lelkedet

Szent Erzsébet liget

Kirándulj a Balatonalmádi Szent Erzsébet Ligetben, ahol a természet és a nyugalom egyesül! Élvezd a séta lehetőségét a park gondosan ápolt ösvényein, hallgasd a madarak csicsergését és merülj el a zöld oázis szépségében. Ideális hely a kikapcsolódásra és a pihenésre. Fedezd fel a Liget varázsát és engedd, hogy friss levegővel és szép környezettel töltődj fel!